Tosimies
ei kärsi iho-
ongelmista

Tosimiehellä ei ole kuiva iho, ihottumaa, eikä iho-ongelmia. Katsokaapa vaikka Chuck Norrisia, eihän hänen nahkansa punota edes kryptoniitista, vaan hän käyttää sitä ihovoiteena.

Mutta, jos tosimiehellä, vastoin odotuksia, kuitenkin sellaisia ilmenisi, ei korjaamiseen kelpaa mitkään höpöhöpö-litkut. Tosimies kaappaa rälläkän, hioo pois kuivat nahat ja kosteuttaa jäljelle jääneet riekaleet vuoden 1956 DeSoton moottoriöljyllä. Tosimies ei tarvitse mitään barbi-voiteita.

Totuus voi kuitenkin olla toisenlainen. Todistetusti testosteroni estää käyttämästä hempeitä voiteita, joita ei ole pakattu mustiin tai metallinharmaisiin pakkauksiin, tai joiden pakkauksissa lupaillaan heleyttä, sekä siloisia ja pehmoisia nahkoja. Tosimiehilläkin iho kuitenkin kuivaa, kun taistelee karhujen kanssa, nylkee hirviä, raataa kädet moottoriöljyssä ja betonissa – ja käsinahat hilseilevät arktisessa pakkasessa, kun niitä käyttää elämän ja olon rakentamiseen. Tekoäly ei kuitenkaan vielä hoitele kaikkea.

Beebeen mehiläisvoide kelpaa yrmyimmänkin Juro-Petterin käsien, parkkiutuneiden jalkapohjien tai minkä vaan alueen hoitoon, missä iho on saanut kyytiä.

Raaka-aineet on kaivettu Suomen saloilta ja pelloilta – ja voiteeksi notkistettu Piikkiössä, josta kerrotaan sankaritarinoita jo vuodesta 1331.

Tämän voiteen voi muuten ostaa vaikka lahjaksi äijälle, joka ei luota voiteiden voimaan, tai yleensäkään mihinkään ”hameväen” tökötteihin. Beebeen mehiläisvoide on hyväksi iholle, riippumatta testosteronin määrästä, koska se on osa samaa paikkaa kuin äijäkin – luontoa!

P.S. Sopii erinomaisesti myös viehättävämmän sukupuolen edustajille…

Beebeen mehiläisvoide on tarkoitettu kuivan, halkeilevan ja rohtuneen ihon sekä haavojen ja ihottumien hoitoon.

Voide sopii mm. kuivien jalkapohjien sekä pakkasen aiheuttaman kuivumisen ja halkeilun hoitoon. Voide hoitaa myös ns. raksakäsiä, eli sementin, kipsin, öljyjen, lian tms. käsittelystä aiheutunutta kuivuutta.

Voide yhdistää hamppuöljyn ja mehiläisvahan ihoystävälliset ominaisuudet pihkan ja propoliksen antibakteerisiin vaikutuksiin. Voide sisältää ainoastaan luonnollisia, uusiutuvia, suomalaisia raaka-aineita:

 

  • Luomuhamppuöljy
  • Kuusen pihka
  • Mehiläisvaha
  • Propolis

◄ Etusivulle

◄ Etusivulle

© Copyright 2016 – 2024 Beebee Mehiläistarhat